TAHNIAH PELAJAR UMPSA PEMENANG TEMPAT KEDUA THE MALAYSIA PUBLIC UNIVERSITIES ONLINE QUIZ 2023 ANJURAN EMERALD

Perpustakaan UMPSA mengucapkan sekalung tahniah kepada Vikvattnalynn Kiawmanee A/P Som pelajar dari Fakulti Komputeran kerana telah menyertai dan memenangi hadiah tempat kedua kuiz Emerald dalam talian Universiti Awam Malaysia 2023.

Kuiz yang menawarkan pelbagai hadiah yang menarik kepada semua peserta antaranya Nintendo Switch, Lenovo Tab M10 3rd Generation 64GB, Fitbit Versa 3 SmartWatch , Samsung Galaxy A14 , 70mai Dash Cam A400+Rear Cam dan TnG eWallet Reload Pin RM50 ini telah diadakan pada 6 November 2023 hingga 6 Januari 2024.

Cik Vikvattnalynn Kiawmanee akan menerima hadiah berupa Lenovo Tab M10 3rd Generation 64GB. Tahniah dan terima kasih juga kepada semua peserta dari UMPSA yang telah menyertai kuiz ini.

#onlinequiz

#onlinequizwinner