LATIHAN PENGGUNAAN SCIENCE DIRECT eBOOKS UNTUK PENSYARAH DI FTKA, FIST, FIM, PSM, FTKKP (23 & 24 JAN 2024)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Jemputan kepada pensyarah fakulti FTKA, FIST, FIM, PSM dan FTKKP untuk menyertai sesi latihan penggunaan Science Direct eBooks seperti ketetapan di bawah:

Topik: Digitalization in Teaching, Learning and Research: Enriched Learning Experience via Science Direct eBooks

Tarikh: 23 Januari 2023

Masa: 10.00 pagi – 12.00 tengah hari

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA)

Tarikh: 23 Januari 2023

Masa: 2.30 petang – 4.30 petang

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FIST), Fakulti Pengurusan Industri (FIM), Pusat Sains Matematik (PSM)

Tarikh: 24 Januari 2024

Masa: 2.30 petang – 4.30 petang

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP)

Sesi ini bertujuan memperkenalkan cara inovatif menggunakan kandungan eBook di Science Direct dalam kaedah pengajaran dan pembelajaran.

Semua dijemput hadir.

#pangkalandata