LATIHAN PENGGUNAAN SCIENCE DIRECT eBOOKS UNTUK PENSYARAH DI FTKA, FIST, FIM, PSM, FTKKP

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Jemputan kepada pensyarah fakulti FTKA, FIST, FIM, PSM dan FTKKP untuk menyertai sesi latihan penggunaan Science Direct eBooks seperti ketetapan di bawah:

Topik: Digitalization in Teaching, Learning and Research: Enriched Learning Experience via Science Direct eBooks

Tarikh: 23 Januari 2023

Masa: 10.00 pagi – 12.00 tengah hari

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA)

Tarikh: 23 Januari 2023

Masa: 2.30 petang – 4.30 petang

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FIST), Fakulti Pengurusan Industri (FIM), Pusat Sains Matematik (PSM)

Tarikh: 24 Januari 2024

Masa: 2.30 petang – 4.30 petang

Lokasi: Makmal Komputer, Perpustakaan Gambang

Sasaran Peserta: Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP)

Sesi ini bertujuan memperkenalkan cara inovatif menggunakan kandungan eBook di Science Direct dalam kaedah pengajaran dan pembelajaran.

Semua dijemput hadir.

#pangkalandata